Farger har vært en trend i flere år. Nå er mønstre også blitt fremtredende, se våre inspirerende bilder!

Julestjerner er like mye en del av julen som juletreet, julekaker og stearinlys. Med sine stjerneformede fargesterke blader bringer de julestemning og mange glade ansikter. Julestjernen kan brukes i alle rom og stilretninger, med sine mange fargenyanser og størrelser og fasonger på planten. Uansett om du foretrekker rød, rosa, hvit, laksefarget, aprikos eller andre nyanser på dine juleblomster, har julestjernen varianter som passer for deg.

Fyrverkeri av farger

Denne dekorerte grenen kan fungere både som et alternativt juletre og som en fargerik adventsdekorasjon. Monter grenen hengende eller sett den i vase, og dekorer med julekuler og julestjerner. Enten man ønsker å lage en adventsdekorasjon eller bruke den som et utradisjonelt juletre er det en flott dekorasjon. En artig detalj er hvordan noen av julekulene fungerer som hengende vaser. Toppen er tatt av, kulen er fylt med vann, fått pålimt nytt oppheng og dekorert med en snittet julestjerne.

Julestjernen er en flott snittblomst med holdbarhet opp til to uker. Skal du snitte selv bør du ha vann på 60 grader klart, slik at du kan dyppe snittflaten noen få sekunder i dette. Målet er å forsegle snittene slik at lite plantesaft skal renne ut. Umiddelbart etter varmebehandlingen settes snittjulestjernen i kaldt vann.

Bestemors gamle julekuler og barnas utradisjonelle kunstverk kan med en julegren henge fremme mye lengre enn juletreet er inne i stuen.

Massiv dekorasjon

Fyll julevasene med blomster i mange farger og fasonger, og la blomstene få følge av grener og prydgress. Sett flere vaser sammen for best effekt!
Julestjernens ekstravagante utseende er fantastisk også i buketter og oppsatser. Sammen med ridderspore, nellik, mimosa, og eucalyptus står buketten godt til den blomstrende tapeten i bakgrunnen.

Det er lov å være vågal når julens buketter skal dannes; de klassiske røde tulipanene og rosene kan utfordres med selskap av julestjerner og andre snittblomster. Julens bukett har lov å være like frodig som gjestene rundt bordet!

Nette minijulestjerner kan brukes i mange typer oppsatser og dekorasjoner, en av våre favoritter er disse bokstavformede planteformene, der lave grønne planter og minijulestjerner sammen danner julens festligste og mest holdbare dekorasjon.