Fest med julestjerner var det elleville mottoet for Stars for Europe, den europeiske julestjerneorganisasjonens utstilling i 2019. Nyt bildene og kjenn på inspirasjonen!

 

 

For mye av det gode er vidunderlig, vil mange si. En overflod av blomster og lys rammer inn julebordet, og det hele er omkranset av en skog av lysende grener. Å sette seg ned ved dette bordet var en vidunderlig opplevelse, bildene kan knapt yte rettferdighet til dette overflødighetshornet av julestemning.

Kuvertdekorasjoner, juletre og store oppsatser på bordet; julestemningen sitter umiddelbart nå man skal innta julemiddagen i slike omgivelser.

Enkeltblomster av julestjerner stukket ned i julekuler, som er hengt opp ned og brukes som vaser. Silketrådene er holdt i varme farger. Klikk inn på det første bildet, så ser du at dekorasjonen også er et fantastisk vakkert juletre! Alle varianter av blomster og plantegrener matcher når det henges på denne måte, lek deg frem til din egen variant!

Vil du bruke julestjernen som snittblomst? Den er svært holdbar, snitter du den hjemme holder den ofte over 2 uker i vasen. Gjør følgende: Ha klar en bolle med varmt vann (60 grader) og en med kaldt. Snitt julestjernen, og dypp umiddelbart snittflaten i det varme vannet i fem sekunder, deretter avkjøl i det kalde. På denne måten hindrer du at plantesaften, som ser ut som hvit melk, drypper ut. Pass på at dampen fra det varme vannet ikke treffer bladene. Deretter plasseres blomsten rett i vase/julekule, som er fylt med kaldt vann.

Ikke mindre enn 2000 julestjerner i alle nyanser av rødt, fersken og rosa gikk det med for å kreere dette landskapet av julestjerner. Treet over benken er fire meter høyt, med julestjerner på grenene. En kreasjon man ikke kan glemme!