OBP har svært mange bilder i bildearkivet. Bruk søkefeltene, og få frem bilder av det meste som har med blomster, planter og hage å gjøre. Flere bilder blir lagt til hele tiden, så her er alltid verdt et besøk. Gi oss gjerne beskjed, om du synes noe mangler! Alle bilder og all tekst her på obp.no er fritt til bruk, både i aviser, ukeblader og i andre kanaler. Husk bare på å alltid oppgi obp.no eller Opplysningskontoret for blomster og planter som kilde.

Blålilla stemorØnsker du bilder av vakre vårblomster? Trykk på bildet for å få treff på søkeordet «vår». Du kan også søke «stemor», «påskeliljer» og alle dine favoritter blant løkblomstene.

 

 

 

 

Høstsprek krukke, Alpefiol, pyntekål, cyclamen persicum, brassica

For tips om dine vakreste krukker og samplantinger, kan du trykke på bildet, eller søke ord som «krukke». Her finnes krukker for vår og sommer, stauder og prydgress, høst og jul, og enkelte krukker vi bare rett og slett synes er fine.

 

 

 

 

Julestjerne i hengende vaseJul er vi veldig gode på her i OBP. Alle slags juleblomster, juledekorasjoner, bordpynt og til med brudebuketter med julestjerner kan du finne når du søker på «jul», «julestjerne» eller «dekorasjon». Kanskje kan noen av tipsene her lett tilpasses andre sesonger også?

 

 

 

Man kan også søke på farger. Trykker du på bildet her, får du opp alle bilder vi har definert som «oransje».Oransje Hawaiirose

 

 

Alle bilder og all tekst her på obp.no er fritt til bruk, både i aviser, ukeblader og i andre kanaler. Husk bare på å alltid oppgi obp.no eller Opplysningskontoret for blomster og planter som kilde.
OBP har også svært mange andre bilder i bildearkivet. Bruk søkefeltene på forsiden, og få frem bilder av det meste som har med blomster, planter og hage å gjøre. Flere bilder blir lagt til hele tiden, så her er alltid verdt et besøk. Gi oss gjerne beskjed, om du synes noe mangler!